Tämä sivu on tulostettu Eurajoen Keilailuliitto ry:n internet-sivuilta (www.eurajoenkeilailuliitto.fi) perjantaina 12.8.2022 klo 12:43Etusivu > Esittely

Esittely

EURAJOEN KEILAILULIITTO RY
Eurajoen Keilailuliitto on perustettu 1990 ja rekisteröity 1992. Liiton alaisuudessa toimii kolme seuraa, joissa on rekisteröityneitä jäseniä noin 80. Liiton jäsenet ja muut harrastelijat voivat tällä hetkellä harjoitella keilailua arkipäivin ti - pe, kun viikonloput la - su on varattu kilpakeilailulle.
Eurajoen Keilailuliitto haluaa viedä Eurajoen talousalueen keilailua eteenpäin, lisätä sen näkyvyyttä sekä että panostaa jatkuvaan kehittämiseen niin, että yhä useampi lapsi ja nuori voi olla mukana keilailuharrastuksen parissa. Pidämme uusille harrastajille tutustumisiltoja, tapahtumia ja keilailukursseja. Tarjoamme jo muutaman vuoden mukana olleille mahdollisuuden kouluttautua keilailun ohjaajiksi sekä edelleen perus- ja kilpavalmentajiksi. Haluamme myös tarjota kaikille keilaajille, tasosta, sukupuolesta, iästä, yms. riippumatta, mahdollisimman korkealaatuisen toimintaympäristön ja innostaa kaikkia kansalaisia liikkumaan.
Eurajoen Keilailuliitto ry • Kalliotie 5, 27100 Eurajoki • Puh. 02-868 3380 • www.eurajoenkeilailuliitto.fi